Spaghete alla puttanesca cu ton

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 15 Sep 2015 | 3686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame spaghete integrale
  • o cutie mica ton in ulei cu usturoi si chili
  • 1 lingurita capere conservate
  • 1-2 chili
  • 30 grame ansoa in ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 varf de cutit de scortisoara
  • o mana masline kalamata cu samburi
  • 2 cutii rosii in bulion
  • o mana de patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lamaie
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete alla puttanesca cu ton:

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga usturoiul zdrobit, caperele, chiliul tocat, tulpinile de la patrunjel, tocate, 4 ansoa si o parte din uleiul in care au fost conservate. 

Cand usturoiul incepe sa prinda culoare, se adauga tonul, maslinele fara samburi, rosiile, scortisoara si piper. 

Cand pastele s-au gatit, se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert si se adauga in tigaie, impreuna cu sucul de lamaie si restul de patrunjel. Se adauga putina apa pentru a obtine o consistenta cremoasa. 

Se consuma imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete alla puttanesca cu ton" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton