Spaghete Caponata

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 9 Mar 2016 | 3577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei de masline
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cutii de 400 grame rosii in bulion
  • 320 grame spaghete integrale
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Caponata:

Se taie vanata in cuburi de 1 cm si se caleste  in ulei de masline, la foc mic timp de 15 minute, pana se inmoaie. 

Se adauga zaharul si otetul. 

Se taie usturoiul felii, se adauga in tigaie si se gateste 1 minut. 

Se adauga rosiile si putin apa. 

Se aduce sosul la punctul de fierbere si se lasa 15 minute, la foc mic. 

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert. 

Se adauga sare si piper in sos, daca este nevoie, apoi se adauga pastele si putin din apa in care au fiert pentru  obtine o consistenta cremoasa. 

Se servesc cu parmezan ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Caponata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

CameliaR 1

09.03.2016, 19:23

Mmm, ce spaghete delicioase!

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:23

Ce bune!!!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:34

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu salvie si cimbru