Spaghete cu miez

de - Andreea - in Spaghete, 28 Sep 2014 | 4081 vizualizari

 

Pare ciudat ... cel putin mie asa mi s-a parut ...paste cu paine !!! Din curiozitate am incercat reteta si am ramas foarte suprinsa ... Sunt delicioase !!! Asa ca iubitorilor de paste le recomand aceasta reteta pentru ca merita incercata !!!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip spaghete
  • 160 gr miez de paine
  • 3 fasii rosii uscate
  • 2 catei usturoi
  • 2 fasii ansoa
  • patrunjel proaspat
  • 20 ml ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu miez:

Punem apa la fiert .Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si apoi punem spaghetele.Lasam la fiert circa 8 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.Cand pasta a fiert ,o scurgem de apa .

Intre timp punem intr-un robot de bucatarie miezul de paine maruntit si rosiile uscate. Mixam pana ce miezul si rosiile s-au amestecat bine.

Punem o tigaie antiaderenta la foc iute ( FARA ULEI ) .Punem usturoiul si miezul de paine si lasam pana devine crocant ( amestecam continuu cu o spatula de lemn).La sfarsit adaugam patrunjelul spalat si tocat marunt .

Intr-o alta tigaie punem uleiul de masline,catelul de usturoi curatat si fasiile de ansoa.

Adaugam pastele ,jumatate din miezul de paine si amestecam .Adaugam apoi restul de miez si amestecam bine .

Se servesc calde ! 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu miez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

28.09.2014, 21:07

Mihaela

dantes 1

29.09.2014, 10:34

Interesant

- Andreea - 1

29.09.2014, 16:15

Dantes ... garantez ca sunt si bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghette integrale la cuptor