Spaghete cu perisoare

de MotanLaOale in Spaghete, 24 Ian 2018 | 4423 vizualizari

 

Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 400 g rosii in bulion
  • 3 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • boia
  • cimbru
  • oregano
  • cuisoare praf
  • nucsoara
  • piper
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu perisoare:

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora.

Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.

Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.

Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.

Se adauga perisoarele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.

Se fierb spaghetele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.

Se pun spaghetele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu perisoare peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.

Se pot presara si cu cascaval sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete rapide ( si improvizate)