Spaghete cu perisoare si sos de rosii

de mimmi in Spaghete, 4 Dec 2011 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spaghete ,
  • apa,
  • sare,
  • 1 lingura ulei,

Pentru perisoare:

  • 250g carne tocata,
  • 1 ou,
  • 1 lingura orez,
  • sare,piper,

Pentru sos:

  • 1 ceapa,
  • 3-4 catei usturoi,
  • 1 ardei ,
  • 250 ml bulion,
  • 1 lingura zahar,
  • sare,
  • busuioc,
  • 1 lingura faina,
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu perisoare si sos de rosii:

Punem apa la fiert cu putina sare in doua craticioare. Cand dau in clocot intr-una se pun spaghetele si se fierb,se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei. In cealalta se pun perisoarele care se prapara astfel: Se amesteca carnea cu oul,orezul,sare si piper,se formeaza mingiute. Calim ceapa si usturoiul tocate marunt,adaugam 1/2 din bulion,zahar,sare si busuioc si se lasa putin la fiert. Facem o ingroseala din faina si restul de bulion,turnam ingroseala peste sos si fierbem cca 5 minute. Le servim impreuna,presarand patrunjel proaspat.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Bolognese