Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati

de Satisfyyourcravings in Spaghete, 9 Noi 2018 | 2403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame spaghete
  • 4 linguri ulei
  • 300 grame carnati proaspeti, subtiri (eu am folosit de vita)
  • 500 grame varza de Bruxelles
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • sare, piper
  • patrunjel proaspat
  • 80 de grame Parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati:

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Intre timp, se curata varza de Bruxelles si se taie in 4. Ceapa si usturoiul se toaca marunt.

Carnatii se taie in felii nu foarte subtiri si se prajesc in 2 linguri de ulei, la foc mediu 12 minute.

Varza se soteaza in 2 linguri de ulei, timp de 8 minute la foc mare, se reduce apoi focul la mic si se adauga ceapa si usuturoiul. Se gatesc 4 minute, se adauga smantana si jumatate din cantitatea de Parmezan si se mai lasa cateva minute, amestecand din cand in cand. 

Se adauga sosul si carnatii peste spaghete si se amesteca bine, adaugand din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. Se adauga sare si piper dupa gust si se presara cu patrunjel proaspat si restul de Parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete in sos cremos cu varza de Bruxelles si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze