Spaghetti con pomodori secchi e basilico

de mikidaniro in Spaghete, 1 Mar 2012 | 10176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g paste nefierte
  • 100g rosii uscate(4-5 buc)
  • 2-3 linguri ulei de la rosii sau de masline
  • 1 lingura sos pesto
  • 1 catel de usturoi
  • 100ml vin alb
  • parmezan
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti con pomodori secchi e basilico:

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp scurgem de ulei rosiile(eu le conserv in ulei) si le taiem bucatele.Intr-o tigaie punem uleiul impreuna cu usturoiul zdrobit,adaugam  rosiile si sotam 2-3 min,apoi adaugam sosul pesto,vinul,lasam 1-2 min. si adaugam pastele scurse in prealabil.Lasam la foc mic inca 1-2 min.amestecand frecvent.Se servesc calde cu parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti con pomodori secchi e basilico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

03.03.2012, 08:20

mmmmm....bune

madi_marin 1

03.03.2012, 12:22

mmm.....cu rosii uscate....delicios!

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 18:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ciuperci