Spaghetti cu ardei si usturoi

de deyutzky in Paste, 24 Oct 2015 | 2458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Barilla
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 cana suc de rosii
  • 1 lingura de faina
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu ardei si usturoi:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet, apoi la scurgem bine de apa.

Intr-o tigaie punem la incins 2-3 linguri de ulei, adaugam usturoiul curatat si tocat marunt si putina apa. Lasam pe foc 1-2 minute. 

Peste usturoi punem ardeiul spalat si taiat cubulete, apoi adaugam 1/2 cana de apa. Lasam sa fiarba la foc mic aprox. 10 minute.

Intr-un bol amestecam sucul de rosii cu faina. Adaugam acest amestec in tigaie si amestecam pana cand compozitia se ingroasa. Daca vi se pare prea groasa compozitia, mai adaugati putina apa. Punem sare si piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc mic.

Servim pastele cu sosul obtinut.

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu ardei si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton