Spaghetti quattro formaggi

de Corinuta in Spaghete, 15 Aug 2013 | 21525 vizualizari

 

Am ramas cu gandul la ce bune or fi de cand am vazut pastele facute de Bucataras! Sunt foarte bune si trebuie mancate pe moment!

 

INGREDIENTE

  • 300 g spaghete
  • 100 g branza Brie
  • 100 g mozzarella rasa
  • 100 g cascaval razuit
  • 1 lingura unt
  • 6-8 linguri smantana
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti quattro formaggi:

Se pun pastele sa fiarba in 3 litri de apa cu sare. Eu le-am fiert 8 minute, apoi le-am scurs si le-am trecut printr-un jet de apa rece.

Intr-o cratita incapatoare sau tigaie mare, se pune untul la topit, se adauga smantana si branzeturile, se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si cu patrunjel.

Se pun si spaghetele peste sos si se amesteca bine. Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca va place branza gorgonzola si gasiti, puteti adauga 80-100 de grame in sosul cu branzeturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti quattro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu dovlecel si morcovi