Spanac cu carnita de porc si orez

de jolygina in Porc, 13 Oct 2012 | 9604 vizualizari

 

noua ne place spancaul foarte mult

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne macra de porc
  • 4 cepe
  • 700g spanac congelat
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de orez
  • o lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu carnita de porc si orez:

Punem o lingura de ulei intr-o cratita dupa care curatam ceapa si o taiem solzisori si o calim cateva minute in ulei ,adaugam si carnita tocata cubulete cat mai mici ,le lasam sa se caleasca circa 10 minute dupa care adaugam si orezul si punem apa peste ele cat sa le acopere .

Cand a inceput sa fiarba orezul adaugam si spanacul ,putina sare si piper ,lasam sa fiarba pana se combina bine cu orezul si carnita ,le mai lasam sa fiarba impreuna vreo 25 de minute iar la sfarsit adaugam usturoiul.

Se poate servi cu ou dar  si simplu.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carnita de porc si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu rosii si spanac