Spanac cu ou

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2010 | 5784 vizualizari

 

eu fac spanacul astfel imi place mai mult

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • o cescuta mica de orez
  • o ceapa
  • ulei si ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Calesc ceapa care a fost taiata solzisori dupa care pun orezul ,il las sa fiarba si cand este aproape gata fiert pun spanacul  care a fost curatat oparit si tocat. Mai lasam 10-15 min sa fiarba amestecand incontinu in el

Se serveste cu ou ochi

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Laly 1

23.06.2010, 14:32

Bun spanacul si foarte sanatos.

nadina73 1

26.06.2010, 16:58

ce sanatos e si bun 5 linfuri sa pot papa mai mult

roxana78 1

14.10.2010, 18:12

f bun,multumim

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea