Sparanghel cu jambon la cuptor si ou

de Lau in Mancaruri de legume, 29 Mai 2019 | 1613 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 7 fire de sparanghel alb congelat
  • 7 felii de jabon
  • sare
  • piper
  • 1 felie unt
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu jambon la cuptor si ou:

Firele de sparanghel decongelate la temperatura camerei le infasuram cu cate o felie de jambon.

Le asezam intr-o tava unsa cu unt,untul ramas il taiem cubulete si il adaugam in tava si presaram condimente dupa gust, dam la cuptorul incalzit la 200 grade C pentru 8 min, dupa care le intoarcem si mai lasam cca 8 min.

Intre timp fierbem ouale moi.

Servim cu oua si parmezan sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu jambon la cuptor si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua cu legume la tigaie