Spata de porc prajita la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 29 Dec 2015 | 3720 vizualizari

 

Mi-au ramas cateva bucatele de carne de la craciun si le-am servit tot la multicooker dar diferit,foarte bun iese

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de spata de porc
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc prajita la multicooker:

Bucatiile de carne se condimenteaza si se stropesc cu ulei de masline, se acopera si se lasa cateva ore la marinat la frigider.

Se pun bucatiile de carne in vasul de la multicooker, se pune un pahar de apa si se seteaza functia Boil pentru 40 minute.

Intre timp se mai completeaza cu apa.

Cand timpul a expirat se seteaza functia Fry si se lasa sa se prajeasca cate 1 minut pe ambele parti.

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc prajita la multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

30.12.2015, 20:51

O degust, sa stii!

mihaelar63 1

30.12.2015, 23:43

frumos rumenita

Bya Ralu 1

31.12.2015, 15:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur