Spirale cu kaizer şi cu sos alb

de Crista_Luca in Paste, 24 Oct 2010 | 5595 vizualizari

 

usor de facut si foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet macaroane spirale
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • kaizer - 300- 400 gr
  • smantana - o cutie 350gr sau 500 gr
  • cascaval
  • putin unt pt prăjit
  • delikat, sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu kaizer şi cu sos alb:

Se fierb macaroanele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.

Se taie ceapa marunt, şi se căleste în unt,după care se adaugă kaizerul taiat cubuleţe, la fel si ardeii, se taie şi se adaugă in compoyitie. Dupa ce s-au patruns bine, se adauga smantana, sare piper sau delikat, se amesteca bine, se lasa 5 min pe foc.

Macaroanele se amesteca cu aceasta compoziţie , se presara cascaval deasupra  şi ...poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu kaizer şi cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Laly 1

24.10.2010, 22:50

Daca este bun vin si eu la o portie

nadina73 1

25.10.2010, 01:42

chiar demult nu am facut paste

kamy 1

25.10.2010, 22:17

bunee pasteleimi plac 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ton