Spirale cu parmezan si susan.

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2012 | 4105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj dreptunghiulara
  • 1 ou
  • 1 lingura de lapte
  • parmezan ras dupa plac
  • susan(sau ce seminte preferati)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu parmezan si susan.:

Batem oul cu putina sare si 1 lingura de lapte.

Desfacem foaia de aluat si o ungem cu ou batut,apoi pe 1/2 din foaie presaram parmezan ras si inchidem ca pe o carte cu cealalta 1/2.

Presaram putina faina si intindem putin cu sucitorul,apoi  taiem fasii pe care le rulam dand forma unei spirale.

Punem spiralele in tava,le ungem cu ou si presaram susan,apoi dam la cuptorul incins la 200° pana sunt frumos rumenite(circa 10-12 minute,depinde de cuptor).

Le scoatem si le lasam la racit,apoi le rontaim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu parmezan si susan." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

30.08.2012, 22:28

Deci asa...eu am fost vinovatul principal...iertare Lilik...

lilik 1

30.08.2012, 22:30

te-am iertat de cand au disparut din farfurie

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
OM DE ZAPADA