Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Din ciclul “Paste a la Bucataras”, va prezint pastele facute azi la pranz in 15 minute.
Tocmai veniseram din Carrefour, de unde am luat un sos foarte bun, cu masline verzi si capere. Cum n-aveam nimic de mancare pentru pranz, am pregatit repede pastele, cat sotul a desfacut cumparaturile si le-a pus la locul lor :)
Am pus la foc, in apa cu sare, spiralele multicolore, dupa indicatiile de pe pachet.
In tigaia de teflon am pus cateva picaturi de ulei de masline si o jumatate de piept de pui, taiat cubulete. L-am lasat pana s-a rumenit putin, am pus 3/4 din borcanul cu sos si un pahar cu apa, am lasat sa fiarba 5 minute si am mai condimentat cu busuioc si ceapa verde maruntita, uscata.
Am mancat pastele cu sosul deasupra si bucati de mozzarella. Absolut delicioase!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult