Spumă de căpşuni

de madi_marin in Dulciuri, 21 Mai 2012 | 6063 vizualizari

 

Mi s-au anunţat în scurt nişte musafiri şi m-am gândit să pregătesc rapid o spumă de căpşuni. Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 300 g căpşuni
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spumă de căpşuni:

Se spumează frişca rece.

200 g căpşuni se fac piure , iar 100 g se taie cubuleţe. Se încorporează în frişca bătută împreună cu zahărul vanilat şi se amestecă bine.

Se porţionează şi se dau cupele la rece până la servire.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spumă de căpşuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cupe cu spuma de capsuni