Spuma de capsuni

de adela1981 in Dulciuri, 17 Iun 2012 | 4793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri de ou
  • 200 gr zahar
  • 250 gr capsuni ( coapte bine )
  • 2 vanilii
  • Sirop:
  • 50 gr capsuni
  • 2-3 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si vanilia, pana ce devine foarte tare.  Capsunile se zdrobesc  cu o furculita si se incorporeaza , pe rand , la spuma si se bate  in continuare  cu un tel. ( foarte incet) Se imparte spuma in pahare si se dau la rece. Siropul se pregateste in felul urmator, capsunile se fac piure  si se pun la fiert cu zaharul, si se lasa  pana ce se ingroasa. Se da la rece si se toarna peste spuma. Se orneaza cu capsuni proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca