Spuma de capsuni

de Valclaudia in Dulciuri, 18 Mai 2013 | 9158 vizualizari

 

un desert racoritor, usor de preparat, ca tot e vremea capsunilor.....

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. capsuni
  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 250 gr. zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Spalam capsunile, le maruntim.

Batem albusurile cu praful de sare si zaharul tos, folosind mixerul la viteza cea mai mare pana obtinem o spuma ferma.

(Eu am oprit cateva linguri de spuma alba pentru ornat si cateva capsuni in acelasi scop.)

Adaugam pulpa de capsuni, mixam totul pentru inca 5 minute si asezam spuma in cupe. Decoram cu feliute de capsuni si spuma de albus, dam la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Lau 1

19.05.2013, 16:03

alba_zori 1

28.07.2013, 15:05

ce frumos vecinico,si eu am facut spuma de capsuni,e minunata!te pup dulce

Valclaudia 1

28.07.2013, 15:36

Te pup si eu,Alba!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca