Spuma de capsuni cu frisca

de cocolina in Dulciuri, 11 Mai 2012 | 4182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g capsuni
  • 2 albusuri ou
  • 4 linguri zahar
  • frisca
  • o frunza menta pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Capsunii se curata de codite si frunze se spala si se taie bucatele mici. Se pun 2 linguri zahar si se mixeaza bine. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri zahar pana obtinem o spuma tare si groasa .Se adauga capsunii peste spuma si mai mixam putin pana se amesteca bine compozitia. Spuma obtinuta se pune intr-un pahar sau bol si se orneaza cu putina frisca si frunze de menta verde. Se mai poate pune si putin sirop de capsuni deasupra peste frisca eu am pus putin e un deliciu.

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

Un desert bun si usor de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni