Spuma de capsuni cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 4 Mai 2010 | 6441 vizualizari

 

mi-a facut pofta brandusa,asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • capsuni 100 g
  • frisca 100ml
  • zahar 1 lingurita
  • bobonele
  • mini rolls 3 buc
  • vafer (inimioare)3 buc
  • sirop de capsuni
  • sant cantitatile  pt o portie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se curata bine capsunile, se spala bine apoi se mixeaza cu blenderul.

Frisca se bate bine cu zaharul, apoi se amesteca cu capsunile (se lasa si pt decor din frisca)

Se pun in cupe sau boluri si se orneza cu frisca dupa care se decoreaza cu mini rolls si inimioare,bombonele,si siropul de capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

ela 1

05.05.2010, 23:49

iti dai seama ce greu e de facut?

nadina73 1

05.05.2010, 23:50

nu mai am ela fa tu ca a ta iasa mai bine

nadina73 1

05.05.2010, 23:51

vreau sa gust cea facuta de tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creme brulee cu ghimbir confiat