Spuma de capsuni cu fulgi de ciocolata

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Mai 2015 | 3179 vizualizari

 

un desert rapid si racoros la inceput de vara...

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 4 albusuri
  • 8 linguri zahar tos
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolata amaruie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu fulgi de ciocolata:

Curatam si spalam foarte bine capsunii sub jet de apa rece.

Ii trecem apoi cateva secunde prin robot sa-i zdrobim uniform.

Albusurile se bat spuma cu praful de sare si 8 linguri zahar tos.

Adaugam peste 3/4 din albusurile batute 3/4 din cantitatea de capsuni pasati, restul le pastram pentru decor.

Mixam usor albusurile cu pasta obtinuta (capsunii pasati), apoi impartim spuma in boluri, decoram cu spuma alba de albusuri ramasa, cu restul de capsuni pasati si fulgi de ciocolata.

Pofta buna!

     

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca