Spuma de mure

de Criss in Dulciuri, 31 Iul 2016 | 4506 vizualizari

 

Dupa spuma de capsuni si cea de zmeura, a venit si randul celei de mure.  E un desert usor de facut, rapid si foarte aromat. Alor mei nu le prea plac aceste spume, astfel ca am facut doar o portie mica, dintr-un singur albus ce mi-a ramas de la o maioneza. De aceasta data n-am mai oparit albusul, am ales din comoditate varianta mai simpla si mai rapida.

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 4 linguri zahar
  • -1 ceasca mica mure
  • 1 lingurita suc de lime
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure:

Albusul se bate spuma, apoi se adauga treptat zaharul si se bate pana se topesc cristalele de zahar. Se adauga sucul de lime si murele si se bate cu mixerul pana rezulta o spuma ferma, aromata si frumos colorata. :D Se serveste rece si e delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Criss 1

01.08.2016, 13:56

miki_a 1

02.08.2016, 08:29

Ce culoare frumoasa!

Ksenya 1

02.08.2016, 08:48

imi plac deserturile ce au gust astrigent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crema de vanilie cu fructe de padure si spuma de mure