Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 24 Apr 2018 | 2136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/4 kg cartofi
  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 200 ml lapte cald
  • 1 rookworst (carnat olandez afumat; se poate inlocui cu piept de pui afumat)
  • 50 grame unt
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 50 grame chipsuri din cartofi dulci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare 20 de minute. Varza de Bruxelles se taie in jumatati si se fierbe in apa cu sare, 7 minute.

Carnatul se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj., apoi se feliaza. Pieptul de pui (daca se foloseste) se taie fasii si adauga direct.

Cartofii se transforma in piure, apoi se amesteca cu varza de Bruxelles si carnea. Se adauga laptele, mustarul si untul, sare si piper dupa gust. Se consuma imediat cu chipsuri de cartofi dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stamppot (piure olandez) cu varza de Bruxelles si chipsuri din cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si vinete cu carne