Steak de vita in crusta de piper

de Satisfyyourcravings in Vita, 11 Oct 2014 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati muschi de vita de buna calitate
  • mix de piper
  • sare
  • putin unt
  • sparanghel gatit la aburi pentru garnitura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steak de vita in crusta de piper:

Se acopera bucatile de carne cu putina sare si mixul de piper.

Într-o tigaie se încălzește untul la foc iute. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc 2 minute jumătate pe fiecare parte, apoi se mai lasă câteva minute până când carnea este gătită la nivelul dorit. Se scot bucățile de carne și se lasă la odihnit cel puțin un timp egal cu cel de preparare termică.

Se servesc cu garnitura dorita, in cazul meu: sparanghel gatit la aburi cu putin suc de lamaie.

TIPS-URI

1

Bucatile de carne se gatesc la foc iute, deoarece, prin aceasta metoda, sunt sigilate toate sucurile in interior, astfel carnea ramanand frageda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Steak de vita in crusta de piper" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

- Andreea - 1

11.10.2014, 17:12

Ce bine arata

Rocsi 1

11.10.2014, 20:40

babi5 1

13.10.2014, 18:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos