Stelute si bulgarasi aperitive de sezon

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2016 | 4497 vizualizari

 

Petrecere pentru copii de Craciun

 

INGREDIENTE

  • Pt. sendvis steluta
  • paine toast integrala si graham 40 buc
  • sunca Sissi de porc 20 felii
  • sunca Sissi de pui 20 felii
  • castravete
  • cascaval 20 felii
  • stelute ardei rosu 20 buc
  • unt moale
  • Pr. bulgarasi
  • crema de branza ramasa de la reteta oameni de zapada
  • resturi dupa ce am decupat stelutele pentru sendvis, cascaval, sunca Sissi
  • ardei rosu
  • castravete
  • resturi de paine toast
  • masline pentru decor
Portii: 50
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute si bulgarasi aperitive de sezon:

Mai intai, am decupat, cu ajutorul unui cutter sub forma de stea, painea toast, apoi cu acelasi cutter, sunca si cascavalul, iar cu o forma mai mica de stea, am decupat ardeiul rosu, castravetele l-am taiat in feliute foarte subtiri si apoi m-am apucat de asamblat. Am intins unt pe fiecare steluta de paine toast, una integrala una graham, am asezat pe o steluta unsa cu unt, o steluta de sunca sissi de porc, apoi o feliuta de castravete, steluta de cascaval, castravete si steluta de sunca sissi de pui, apoi steluta de paine. Deasupra am lipit cu un pic de unt, steluta de ardei rosu. 

Pentru ca mi-au ramas multe ''resturi'' decupand ingredientele, mi-am zis ca e pacat sa risipim mancarea si atunci am taiat marunt sunca, cascavalul, castravetele si ardeiul rosu, apoi le-am amestecat cu crema de branza ramasa de la reteta de oameni de zapada si cu firmituri din painea toast. Din acest amestec, am format bulgarasi pe care i-am decorat cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute si bulgarasi aperitive de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Nepotii_si_bunica 1

20.12.2016, 18:48

Bunatate!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:51

Bucataras Diana 1

27.12.2016, 10:16

Foarte frumoase si bune! Chair ca ai avut rabdare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua panirat