Stir Fry Ramyun

de Mitinita in Paste, 4 Iun 2012 | 8757 vizualizari

 

Va mai amintiti taitetii koreeni,nu? Vreau sa va arat cat de versatili sunt. Supa v-am aratat-o deja,iata ca in cateva minute reusim sa avem si felul doi.
Puteti folosi si alte ingrediente pe care le aveti la indemana,de asemenea puteti adauga si carne.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de taitei instant
  • un morcov
  • o ceapa verde
  • un ardei
  • 100 gr ciuperci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir Fry Ramyun:

Ceapa verde se taie rondele.

Morcovul se curata si se taie betigase (specific bucatariei coreene)

Se feliaza ardeiul si ciupercile.

Taiteii se fierb 3 minute si apoi se scurg.

Se infierbanta o tigaie si se adauga legumele,se calesc putin,apoi se adauga taiteii.

Se condimenteaza cu pliculetul din pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir Fry Ramyun" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

iry-gabriela 1

04.06.2012, 23:16

Bya Ralu 1

05.06.2012, 10:43

arata tare interesant

bubbyXkpop 1

08.08.2012, 13:04

"...apoi se adauga taiteii."
Taiteii se adauga cat legumele sunt inca pe foc?
Apropo,multumim pentru retete! >(^-^)< Excelente!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bami Goreng