Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 29 Apr 2015 | 8598 vizualizari

 

Este foaaaarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj congelat(275 gr)
  • 200 gr stafide
  • 5 mere potrivite
  • 3-5 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita cu varf scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj:

        Am lasat aluatul sa se dezghete si am pregatit merele. Le-am spalat,le-am taiat cubulete marunte si le-am pus la calit cu 5 linguri de zahar.Am adaugat cand sau mai inmuiat merele si stafidele si scortisoara.

        Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am asezat-o pe o hartie de copt ,in mijlocul ei am repartizat merele si stafidele.Jumatate din foaie am trecut peste compozitie si cealalta jumatate din loc in loc am crestat-o cu cutitul si am adus-o peste cealalta bucata si am bagat-o la cuptor.La cuptor a stat cam 25 minute, cat sa se rumeneasca.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj nu trebuie uns cu nimic si nici tava, daca este antiaderenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere si stafide cu aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Floricelele Nadinei din foietaj cu mere