Strudel cu ricotta si cirese

de Ligia Bxl in Dulciuri, 6 Dec 2010 | 4269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de ricotta
  • 2 lingurite de coaja de lamaie rasa
  • 60 gr de zahar
  • o felie mare de paine(doar miezul)
  • 2 linguri de migdale macinate
  • 2 oua
  • 425 de cirese din compot
  • 2 linguri de amidon
  • 8 foi subtiri de comert(ca cele de pateuri)
  • margarina topita ptr uns foile
  • pesmet
  • jumatate din sucul de compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ricotta si cirese:

Intr-un castron punem ricotta,coaja de lamaie,zaharul,miezul de paine in bucatele de migdalele macinate.Apoi se pun oualele si se amesteca toate bine.Ciresele se scot din borcan si se scurg de suc.Intr-o cratita se pune sucul de compot si amidonul,se lasa la fiert amestecand usor pana se ingroasa.Se ia fiecare foaie si se unge cu margarina sau unt topit si se presara cu putin pesmet,se pune una peste alta,apoi peste toate se pune compozitia de ricotta apoi ciresele si apoi sosul facut din sucul de compot. Se pliaza marginile si apoi se ruleaza strudelul.Se da la cuptor pana se rumeneste si apoi dupa ce sa copt se orneaza dupa preferinte.POFTA BUNA :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ricotta si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:48

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 17:17

tania o sa mai fac si am sa-ti mai trimit

babi5 1

18.12.2014, 06:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata alba si jeleu de fructe