Strudele cu branza si stafide

de cristinne in Dulciuri, 28 Aug 2010 | 17611 vizualizari

 

usor de facut si delicioase!

 

INGREDIENTE

  • branza de vaci dulce proaspata; 500 gr
  • oua: 4;
  • smantana: 100 gr;
  • zahar: 100 gr;
  • ulei: 100 ml
  • stafide;
  • esenta de vanilie
  • foi de placinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu branza si stafide:

Am folosit foi de placinta cumparate pt ca sunt mai subtiri. Aluatul meu creste si se face de-a dreptul placinta..nu se mai numeste strudel:))

Se face umplutura din toate ingredientele. Se unge fiecare foaie cu ulei; se umple o foaie si apoi se ruleaza iar cu o alta tot unsa cu ullei(sa sustina mai bine umplutura). Se folosesc 2 sau 3 foi la fiecare "bucata" de umplutura. Se taie direct in tava, crude si se pune cate un cubulet de unt pe fiecare strudel taiat in tava.

Se da tava la cuptor pana se rumeneste,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu urda si lapte batut