Stufat cu mușchi de porc

de LadyCrs in Porc, 14 Apr 2012 | 5617 vizualizari

 

Stufatul în general se face cu carne de miel...însă noi nu prea ne omorâm cu carnea de miel, așa că am folosit clasicul porcușor :)

 

INGREDIENTE

  • 7-8legături de ceapă verde
  • 7-8 legături de usturoi verde
  • sare, piper după gust
  • mușchi ( eu am folosit cam 3 felii pe care le-am tăiat fâșii)
  • 2 linguri de bulion
  • pătrunjel
  • apă ( eu am folosit zeamă de la sărmăluțe)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu mușchi de porc:

Am pus carnea la călit cu sarea și piperul. Apoi am adăugat ceapa și usturoiul tăiate în bucățele mai mari împreună cu pătrunjelul și le lăsăm să se înmoaie după care am adăugat zeama de la sărmăluțe ( sau apa)...cât să acopere stufatul. Lăsăm să dea un clocot după care adăugăm cele două linguri de bulion...mai lăsăm 2-3 minute și oprim focul.

TIPS-URI

1

Stufatul e perfect cu mămăliguță!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu mușchi de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca