Sufleu de conopida

de dariadeea in Mancaruri de legume, 24 Apr 2013 | 11544 vizualizari

 

O reteta delicioasa si usoara pentru cina,in special pentru copii.

 

INGREDIENTE

  • o conopida micuta
  • 2 oua
  • 150 g branza de vaci proapata
  • 100 ml lapte
  • o lingura de faina
  • verdeata
  • o lingurita de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Am desfacut conopida buchetele mici, le-am spalat si le-am pus la fiert. Dupa ce au fiert bine le-am scurs foarte bine de apa. Dupa care le-am pasat cu furculita intr-un bol. Branza am amestecat-o cu laptele si cu faina, dupa care am pus conopida, oul batut un pic si verdeata. Am pus un pic de sare, dupa gust.

Am uns un vas termorezistent cu unt si apoi am turnat compozitia, am nivelat si am dat la cuptor pentru 20-30 minute pana prinde o crusta deasupra (se da la foc mic)

Se serveste cu smantana sau cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida