Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Mi-a placut foarte mult aceasta reteta si cum imi plac la nebunie dovleceii,pregatiti in orice mod,m-am decis sa fac acest Sufleu foarte gustos.
Din pacate nu am avut toate ingredientele,nu am pus masline si nici cas (dar am folosit mozzarela),dar a fost foarte bun si fara!!!Sper sa nu se supere Simona.... :*
Multumesc pentru reteta!!!! :* :* :*
Reteta Simonei :
www.bucataras.ro/retete/sufleu-de-dovlecei-si-leurda-50114.html
Am spalat dovleceii,am taiat extremitatile,le-am dat pe razatoarea mare,am pudrat cu putina sare si i-am lasat 5-10 minute.Dupa care i-am stors.
Intr-un bol am pus 100g mozzarella rasa,leurda tocata marunt dupa ce s-a decongelat ( am avut in congelator),mararul,smantana,uleiul de masline,sare,piper,dovleceii pe care i-am stors si am mestecat bine.
Am batut ouale bine si am pus jumatate in compozitia de dovlecei,mestecand incet.Am pus si restul de oua si am mestecat incet.
Am uns o tava cu ulei si am tapetat cu faina,am pus compozitia,am ras restul de mozzarella pe deasupra si am dat la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30 de minute.
Dupa aceea am mai lasat in cuptor 10 minute cu usa deschisa.
Pofta buna!!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult