Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Am curatat legumele, le-am spalat si le-am taiat cuburi. Carnea afumata si toate legumele le-am pus in oala, am adaugat apa,1 lingurita de vegeta si le-am pus la fiert.
Cand legumele au fiert bine, am scos carnea deoparte, iar legumele le-am pus in blender, am adaugat zeama cate putin pana cand am obtinut o crema fina din legume. Am folosit 2 cesti si jumatate din supa de pe cartofi.
Am pus apoi compozitia din robot inapoi in vas si l-am pus iar pe foc. Am adaugat 1 lingura buna de smantana. Cand s-a omogenizat, am stins focul la aragaz, iar deasupra am presarat verdeata tocata marunt.
La servit am adaugat si bucatele din carnea fiarta in supa.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult