Supa crema de conopida cu lapte de cocos

de costi7hector in Supe, 15 Oct 2017 | 2606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 150 g cascaval afumat
  • 2 cepe (una rosie, una alba)
  • 1 morcov mic
  • 250 ml lapte de cocos
  • 100 g kaizer
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida cu lapte de cocos:

Desfacem conopida in buchetele, curatam ceapa si morcovul si le taiem in bucati potrivite si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert legumele, scurgem jumatate din cantitatea de zeama si blenduim. Adaugam laptele de cocos,amestecam si potrivim gustul de sare si piper. Adaugam o jumatate de legatura de marar tocat si pregatim crutoanele de kaizer. Tocam kaizerul in cubulete mici pe care le tragem la tigaie. Taiem in cubulete si cascavalul.

Servim supa cu crutoane de kaizer si cubulete de cascaval.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

puteti folosi orice fel de lapte, smantana sau iaurt in loc de lapte de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de conopida si brocoli