Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Tare buna a iesit,am facut dupa reteta Cameliei!Multumesc http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-legume-79744.html
Se pun cei 3 l de apa la fiert impreuna cu vegeta.
Cand incepe sa clocoteasca se adauga legumele curatate si taiate in bucati mai mari.
Dovlecelul se adauga dupa vreo 15 minute.
Se fierb legumele cam 40 minute,se verifica cu furculita daca sunt fierte si se scot intr-un castron.
Se pune cam jumatate din legumele fierte si 2 cani din zeama in care au fiert si se mixeaza pana devine o pasta.
Se pun si restul legumelor si inca 1 cana de zeama(depinde cat de subtire a iesit prima compozitie).
Se condimenteaza dupa gust si se serveste cu paine prajita,sau se pregatesc crutoane de paine la cuptor cu condimente.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult