Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

de laylalala in Supe, 10 Apr 2010 | 4615 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru supa-crema
  • 1 buchetel de ceapa verde, tocata
  • 1 cartof mic, curatat si taiat cubulete
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 500 ml zeama de supa de legume
  • 300 gr mazare din conserva
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite menta tocata
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de la ½ lamaie
  • sare si piper, dupa gustPentru biscuiti
  • 4 biscuiti sarati integrali
  • 2 lingurite pesto rosso
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso:

Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute.
Ia cratita de pe foc, adauga laptele, menta, zaharul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust apoi toarna totul intr-un blender si paseaza supa pana cand obti o pasta fina.
Penrtu biscuiti, unge 2 biscuiti cu cate 1 lingurita de pesto rosso.Toarna supa in 2 farfurii, presara fiecare farfurie cu 1 lingura mazare pastrata, iar langa aseaza cate 1 biscuite simplu si unul cu pesto rosso.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Oana 1

10.04.2010, 23:12

Laura, un castronel si pentru mine Cred ca e super buna

gospodinadecriza 1

11.04.2010, 10:56

E preferata noastra!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii reteta simpla, usoara si gustoasa