Supa crema de rosii

de -Licurici- in Mancaruri de post, 3 Apr 2019 | 3282 vizualizari

 

"retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii (diferite soiuri);
  • 2 cartofi;
  • 1 ceapa;
  • 1 lingura ulei;
  • 1 lingura amestec de legume;
  • 1 lingura cu bulion;
  • sare roz de Himalaya;
  • piper;
  • 600 ml apa.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii:

Ceapa se toaca marunt, rosiile se curata de pielita si se taie cubulete, la fel si cartofii.
Se pune apa la fiert cu o lingura din amestecul ardelenesc de legume.
Ceapa se caleste intr-o lingura de ulei si doua de apa, se lasa cateva minute, apoi se adauga cartofii.
Dupa 2 min, se adauga rosiile, bulionul si apa in care a fiert amestecul de legume.
Se lasa sa fiarba 20-25 min, se adauga sare si piper, apoi se paseaza totul.
Se pune din nou pe foc, se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se lasa sa dea in clocot si se opreste.
Se serveste cu crutoane sau paine prajita.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Солянка II грибная- Supa ruseasca II de ciuperci ( de post)