Supa crema de rosii si crutoane

de meosiris in Supe, 23 Mar 2011 | 7883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mari de rosii in sos
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 pahar apa(200ml)
  • sare, piper
  • crutoane.

 

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de rosii si crutoane:

Curatam si spalam bine legumele, apoi le taiem cubulete mici. Calim ceapa in putin ulei iar cand incepe sa prinda o culoare maro, adaugam un pahar de apa si rosiile cu tot cu sos din conserva. Peste acest amestec adaugam si celelalte legume taiate marunt si lasam totul pe foc potrivit, amestecand din cand in cand.

Verificam legumele daca sunt fierte. Daca totul e gata, luam oala de pe foc si bagam blenderul in actiune astfel incat sa maruntim toate legumele.

Supa se serveste alaturi de cateva crutoane si un fir de patrunjel. Cine doreste poate adauga si o lingura de smantana...iese delicios! Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de rosii si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu piept de pui