Supa crema de spanac cu broccoli si seminte de chia

de katty in Supe, 20 Mar 2017 | 3971 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 gr broccoli
  • 200 gr spanac proaspat
  • 2 linguri seminte de chia
  • 1 lingura ulei de masline+pentru decor
  • sare
  • piper negru macinat
  • crutoane pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de spanac cu broccoli si seminte de chia:

Curatam ceapa si morcovul. Taiem morcovul in rondele de 1/2 cm, iar ceapa in bucati mai maricele. Rupem broccoli in buchetele si curatam spanacul de codite. In uleiul incins, punem morcovul si ceapa la calit, pana se inmoaie usor. Stingem cu apa calda, adaugam putina sare si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam broccoli, il lasam sa fiarba 3-4 minute, apoi frunzele de spanac, piperul si semintele de chia. Lasam sa fiarba 2 minute si stingem focul. Mixam bine compozitia.

Servim supa crema cu crutoane si putin ulei de masline presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac cu broccoli si seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz cu parmezan