Supa cremoasa de rosii

de Constelatialeu in Supe, 3 Aug 2014 | 4180 vizualizari

 

Nu-mi plac supele crema,am pitici pe creier.....singura supa mai cremoasa pe care o mananc este cea de rosii.....iar azi am avut asa o porneala,pentru ca am adunat cateva rosii din gradina si erau mai coapte......

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l supa de pui ( am fiert o pulpa de pui,cu bucatele de legume dezhidratate)
  • 9 rosii de gradina foarte coapte
  • 3-4 cepe de gradina,nu prea mari,ca n-au crescut
  • 100 g fidea foarte fina
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar brun
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cremoasa de rosii:

Pentru inceput curatam pulpa de pui ,o punem sa fierba cu 2 lingurite de legume dehzidratate,sa avem cca 1/2 l supa.Rosiile le punem in apa clocotita ,ca sa putem sa le decojim.Ceapa o curatam si o taiem in patru,apoi,impreuna cu rosiile decojite le punem in blender si le mixam.Intr-o craticioara mai inalta,adaugam uleiul si apoi mixtul de rosii si ceapa,lasam sa fiarba bine si din cand in cand subtiem cu supa,spre final adaugam sarea,zaharul,piperul si fideaua si mai lasam sa fiarba cca 10 min.Cand e gata,adaugam patrunjel tocat.Se poate servi atat calda cat si rece.Pentru ca e canicula afara merge foarte bine rece si cu paine prajita......

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cremoasa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi cu fructe de mare