Supa cu fulgi de ovaz

de Mitinita in Supe, 8 Oct 2014 | 5593 vizualizari

 

O supa din bucataria iraniana, cu multe arome noi, dar un gust care te face sa mai ceri o portie.

 

INGREDIENTE

  • un litru de supa de pui sau de legume
  • o ceapa mijlocie
  • un morcov
  • un cartof
  • o lingurita de curcuma
  • o lingura de pasta de tomate
  • o lingurita de amestec de condimente exotic Kotanyi
  • un lime uscat sau pudra de lime
  • 50 gr fulgi de ovaz
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu fulgi de ovaz:

Punem intr-o oala supa de pui la fiert. Intre timp taiem marunt ceapa si morcovul,iar cartoful il taiem in cubulete.

Cand incepe sa clocoteasca apa,adaugam ceapa si morcovul ,curcuma,pasta de tomate,amestecul de condimente si lime-ul uscat,pe care il vom crapa putin,pentru a isi elibera aroma.

Lasam sa fiarba cam 10 minute,apoi adaugam cartoful taiat cubulete si fulgii de ovaz. Mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Scoatem lime-ul uscat,acesta nu se mananca.

Servim si ornam cu frunze de patrunjel proaspat si presaram cu putin amestec de condimente exotic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume si taitei - reteta Multicooker