Supa cu galusti

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 18 Ian 2011 | 6071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • SUPA:
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -1 ardei
  • -sare,piper
  • -patrunjel
  • -1 lingura ulei
  • GALUSTE:
  • -2 oua
  • -7-8 linguri gris
  • -2 linguri de ulei
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Legumele se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si ulei.

Intre timp preparam galustele:intr-un castron batem ouale cu sare si ulei,apoi se adauga grisul in ploaie,Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris.Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare nici moale,sa cada mai greu din lingura.Dam focul incet,bagam lingura in supa,luam din compozitie si punem in supa galustele.Daca se intaresc puneti apa rece si puneti capacul pe oala si o sa se inmoaie.Se lasa la fiert pana sunt fierte galustele.Se condimenteaza si se serveste cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval