Supa cu spanac si salata verde

de mihaelar63 in Supe, 8 Apr 2015 | 6647 vizualizari

 

Mereu pregatesc supa cu verdeturi. De aceasta data am dorit sa fie mai consistenta si am pus ciolan afumat si preferatele galuscute. Am prezentat supa intr-una din frumoasele farfurii ramase de la bunica.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciolan afumat dezosat
  • 500 g spanac verde
  • 50 ml ulei
  • 1 salata verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 1pahar smantana

galuscute : 4 oua , sare , unt cat o nuca , faina alba

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu spanac si salata verde:

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Se calesc usor ceapa tocata, morcovul si ardeiul  cuburi ,usturoiul tocat in ulei.
  3. Se aduga la prajire ciolanul dezosat taiat cuburi.
  4. Se fierb impreuna cu 2 l apa timp de 10 minute.
  5. Cu ajutorul blenderului vertical cu tel am batut ouale, sarea si untul moale. Am adugat faina alba pana cand am obtinut o pasta de consitenta unei smantani mai groase. Am fiert in supa fierbinte galuscutele din faina si ou.
  6. Spanacul si salata spalate si taiate fasii le-am pus in supa la sfarsit (pentru a nu pierde din vitamine).
  7. Am dres supa cu smantana si am acrit cu zeama de lamaie.
  8. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu spanac si salata verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de ceapă