Supa de bibilica cu fulgi de ou

de katty in Supe, 3 Mar 2021 | 2670 vizualizari

 

Daca nu ati mancat pana acum bibilica, eu zic sa achizionati cand aveti ocazia una, caci este cea mai dulce pasare domestica pe care am mancat-o pana acum, desi initial, prin coloratia pielii, usor inchisa la culoare nu mi-a spus absolut nimic.
Bibilica, denumita si gaina cu margaritare, gaina de mare,pichere, pichie, picura, cata,in functie de zona geografica, originara de pe continentul african, au pene negre cenusii impestritate cu alb si cel mai important sunt monogame.

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne cu os(spate)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • piper boabe
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • 1 ou
  • faina cate grame are oul
  • 1-2 linguri apa
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bibilica cu fulgi de ou:

Spalam carnea bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam cat este nevoie, adaugam piperul boabe si foile de dafin si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Adaugam legumele curatate si taiate in bucati mari.Adaugam putina sare. Fierbem la foc mic pana legumele sunt  moi, Strecuram zeama si pastram in supa legumele care ne plac. Completam cu apa cat este nevoie si potrivim de sare. Punem oul intr-o cana si il cantarim. Adaugam tot atata faina si amestecam bine cu o furculita. Adaugam 1-2 linguri apa rece astfel incat compozitia sa curga dar sa nu fie foarte moale. Punem compozitia intr-o punga. Taiem un capat si turnam in fir subtire. Lasam sa fiarba 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bibilica cu fulgi de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

03.03.2021, 22:30

E foarteee bunăă! Am o sursă, achiziționez cam de 3 ori pe an! recomand cu incredere https://www.facebook.com/tarancuta.dinromania

mihaelar63 1

04.03.2021, 00:43

De multisor nu am mancat carne de bibilica !!! Soacramea avea acum ceva ani . Si in copilarie aveam acasa . Intr-adevar este cu gust delicios si supa nu este grasa deloc !!!

oanapl 1

07.03.2021, 20:13

N-am mâncat niciodată. Chiar mi-ai făcut poftă și o să achiziționez când voi avea ocazia. Arată tare bine supa ta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu fidea si mozzarella