Supa de dovlecel cu sunca

de roxanamiti in Supe, 1 Iun 2011 | 4001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei,
  • 1 praz,
  • 3 cartofi,
  • 100 g. sunca,
  • 1/2 pahar vin alb,
  • 3 linguri ulei,
  • piper,
  • sare,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovlecel cu sunca:

* in cele 3 linguri de ulei pune la prajit legumle (dovleceii si cartofii taiati in cuburi iar prazul in feliute) inpreuna cu sunca taiata cubulete,

*dupa cateva minute punem vinul si lasam sa se evapore apoi punem sare, piper si 1 l. de apa, acoperim si lasam sa fiarba 20 de  minute,

* se serveste foarte calda,

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovlecel cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

10.06.2013, 19:05

florylau 1

24.05.2014, 02:22

niciodata intro mancare spaniola o supa nu veti gasi un dovlecel d zeuleee

florylau 1

24.05.2014, 02:23

niciodata intro mancare spaniola o supa nu veti gasi un dovlecel d zeuleee sau sunca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecel cu smantana