Supă de fasole cu legume

de botcrina in Supe, 16 Mar 2012 | 4077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi 
  • 1 ceapă 
  • 1 pătrunjel 
  • 1 ardei roşu 
  • 1 borcan fasole verde
  • 1 conservă fasole boabe 
  • sare, piper după gust 
  • cimbru sau pătrunjel după gust
  • puţin ulei
  • 200 ml bulion  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole cu legume:

Tăiem legumele cubuleţe şi le călim în puţin ulei, după care stingem cu apă.

Lăsăm la fiert, câteva minute până sunt pătrunse bine, apoi adăugăm fasolea verde şi pe cea boabe, nu le fierbem mult, fiind conservate in prealabil prin fierbere.

Potrivim de sare şi piper după gust şi asezonăm supa cu bulion şi condimente.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

16.03.2012, 23:30

pap si eu supica

botcrina 1

18.03.2012, 08:05

multumesc tuturor

dorin 1

26.03.2012, 13:52

supa de fasole???nu am auzit de asa ceva pana acum.ciorba de fasole ai vrut sa scrii.dupa cum arata nu stiu ce gust papilar o sa am.felicitari ptr straduinta.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de fasole mung