Supa de fasole verde cu kaizer

de kukibella in Supe, 15 Iul 2013 | 9604 vizualizari

 

este deliciosa...

 

INGREDIENTE

  • 500 de fasole verde;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • 2 catei de usturoi;
  • 300 gr. de kaizer;
  • 100 gr.smantana,
  • sare,
  • patrunjel verde;
  • 2-3 cartofi;
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de fasole verde cu kaizer:

Kaizerul se taie feliute şi se prajeşte ıntr-o lingura de ulei;se scoate kaizerul pe o farfurie;ın aceeaşi tigaie se adauga morcovul care se caleşte 2-3 minute

Se adauga ceapa şi usturoiul se mai calesc 1-2 minute, dupa care se adauga fasolea verde;se mai lasa la calit 2 min.,dupa care se adauga aprox.2 litri de apa fierbinte.

Se fierbe 10 min.,dupa care se adauga cartoful taiat cubulete şi kaizerul.

Se mai lasa pe foc aprox. 20 minute

Intr-un castron batem smantana adaugand zeama din supa. Se toarna smantana,se acopera oala cu capac şi se stinge focul.

TIPS-URI

1

kaizerul se poate ınlocui cu carnati afumati

2

se serveşte cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde cu carnati