Supa de naut cu paste si spanac

de ianculubita in Supe, 13 Apr 2018 | 2930 vizualizari

 

Va recomand aceasta supa, este gustoasa, se pregateste foarte repede si se potriveste chiar si in anumite cazuri de regim

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1/2lingurita rozmarin uscat sau o crenguta verde
  • 500 g spanac proaspat sau 250g congelat
  • 1 cutie cu naut
  • 1,5 l supa concentrata de vita
  • 120 g paste mici
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de naut cu paste si spanac:

In vasul cu ulei se caleste ceapa, se adauga apoi usturoiul zdrobit, maghiran, rozmarin, dupa 2min. se adauga spanacul (eu am folosit congelat), dupa 5 min. se adauga nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita si se lasa pe foc 10 min.

Dupa acest timp se adauga pastele, se lasa la fiert conform instructiunilor pentru paste, amestecand, iar la final se potriveste de gust cu sare si piper.

Se pune supa in boluri cu parmezan deasupra si se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de naut cu paste si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de broccoli - de post