Supa de praz

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 24 Feb 2010 | 4463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc praz
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca orez
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz:

Prazul se taie rondele(partea alba),legumele cubulete sau cum doriri si se pun la fiert.Dupa cateva clocote se adauga si orezul si se lasa sa fiarba la foc potrivit.Cand au fiert legumele si orezul se opreste focul,se potriveste de sare si daca nu o vreti de post,bateti un ou si cu ajutorul unei furculite faceti zdrente

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)